YILIN SEKTÖR ANNELERİ ÖDÜL TÖRENİ

Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı ile İstanbul Aydın Üniversitesi Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından başarılı kadın rol modellerimizi teşvik etmek amacıyla düzenlenen töreninde  ‘Yılın Sektör Anneleri’  ödüllerini aldı. Tören esnasında İAÜ Moda Tasarım Bölümü “Fethiye Işıklı Şehir Telmesos” koleksiyon sunumunu da gerçekleştirildi.

İstanbul Aydın Üniversitesi, üniversitenin kurucu vakfı Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV) ve Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) iş birliğiyle düzenlenen törende  ‘Yılın Sektör Anneleri’ ödüllerini aldı. Vizyoner, dünyayı takip eden, girişimci kadınlarımıza rol model olan ve geleceğin başarılı çocuklarını yetiştiren iş kadını annelerimize AKEV ve İAÜ TARMER tarafından ödül verildi.

Törende iş, sanat, akademi, bürokrasi ve diplomasi dünyasından isimler ödül aldı. Aslıhan Sabancı “Gıda Sektörünün Lider Annesi”, Aslı Şen “Yılın Kozmetik Sektörünün Lider Annesi”, Ayşen Zamanpur “Tekstil Sektörünün Lider Annesi”, Ayşegül Kınık Topalsan “Eğitim Sektörünün Lider Annesi”, Cavidan Sönmezoğlu “Eğitim ve Hukuk Sektörünün Annesi”, Günseli Kato “Minyatür Sanatçı Annesi”, Görkem İldaş “Başarılı Medya Annesi”,

Monik İpekel “Hizmet Sektörü Annesi ve Kız Çocuklarının Okuması İçin Adanan Bir Ömür”, Münteha Adalı “Lider Melek Yatırımcı Annesi”, Nilgün Diptaş “Sosyal Sorumluluk Annesi” olarak AKEV ve TARMER tarafından ödüle layık görülmüştür.

https://www.instagram.com/reel/CdnAtyUKrTo/?utm_source=ig_web_copy_link

BAĞIŞ YAP