ÇALIŞANA YÖNELİK HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı personeli için 29 Mart-1 Nisan 2021 tarihleri arasında dört gün süren “Çalışana Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı” Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV) öncülüğünde İstanbul Aydın Üniversitesi ve Küçükçekmece Belediyesinin iş birlikleriyle gerçekleştirilmiştir.

Florya Halit Aydın Yerleşkesinde yüz yüze yapılan eğitim programında “Kişilerarası İletişimde Çatışma Yönetimi, Kurumsal Kimlik, Etkili İletişim ve Müzakere Teknikleri, Etkili Sunum Teknikleri” konuları ele alınmıştır.

İnteraktif olarak gerçekleşen eğitime İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin akademik kadrosundan Doç. Dr. Hale Torun, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Nazlı Köksal, Doç. Dr. Mustafa Cebrail Sadakaoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Begüm Aylin Önder eğitimi gerçekleştirmiştir. Çalışana yönelik olarak düzenlenen dört günlük hizmet içi eğitim programının sonunda AKEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Elif Aydın ve İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Mehmet Reşat Başar katılımcılara katılım belgesi takdim etmiştir.

BAĞIŞ YAP